Afbeelding
Riveer

Aangepaste dienstregeling Riveer door lockdown

20 december 2021 om 11:40 Verkeer en vervoer

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf dinsdag 21 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. Zolang deze lockdown van kracht is, geldt de corona-dienstregeling. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is Riveer tot nader order genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te varen. De maatregelen hebben grote consequenties voor de veerdienst. Met het sluiten van de scholen en het thuiswerken verdwijnt de grootste reizigersgroep aan boord van de schepen. Doordat winkels, horeca, musea, etc. hun deuren gesloten moeten houden, zal ook de recreatieve klant wegblijven weten ze uit ervaring van eerdere lockdowns.

Op alle veerverbindingen gelden andere vaartijden. De veren rondom Gorinchem varen minder frequent en de autoveren bij Brakel en Aalst varen niet in de daluren. De watertaxi blijft beschikbaar rondom Gorinchem.

Riveer houdt zoveel mogelijk rekening met de reizigers en de medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgen ze ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst. Klanten met een rittenkaart of abonnement van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket zolang nodig tussen 9.30 en 14.00 uur gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem v.v. Aan boord nemen ze maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving.

Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.

Knelpunten in de aangepaste dienstregeling? Neem contact op via info@riveer.nl, om samen tot een geschikte oplossing te komen.

advertentie
advertentie