Afbeelding
Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam weer open

5 juni 2021 om 20:21 Winkels

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vandaag is Albert Heijn in winkelcentrum de Giessenpoort in Hardinxveld-Giessendam feestelijk heropend. Albert Heijn medewerkster Petra, die al vanaf het begin, nu bijna 10 jaar, in deze winkel werkt, knipte samen met supermarktmanager Koen Naalden het lintje door. Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, verse maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat nog sneller met nieuwe zelfscankassa’s. 

,,Klanten reageren ontzettend positief op de vernieuwde winkel”, zegt supermarktmanager Koen Naalden trots. ,,De winkel is totaal veranderd, maar de gemoedelijkheid is gebleven.” De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar door de slimme inrichting is er veel meer ruimte gecreëerd. Koen Naalden: ,,Daardoor hebben we ons versassortiment fors kunnen uitbreiden. Meer groente en fruit, meer soorten ovenvers brood en alles voor de borrel.” Bovendien heeft de winkel nu een stomerij en, naast gewone kassa’s, maar liefst acht zelfscankassa’s. ,,Daar zijn onze klanten erg blij mee, er was veel vraag naar zelfscan,” aldus de supermarktmanager.

VERS Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld aan groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is nog makkelijker, mede dankzij een brede selectie verspakketten en verse maaltijden. Met de nieuwe citruspers kan je je eigen sinaasappelsap persen. Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven en vind je taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam adviseren klanten graag over de lekkerste producten voor de mooiste borrelplanken.

DIGITAAL GEMAK Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam kan klanten nu nog meer inspireren. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Naast de nieuwe zelfscankassa’s heeft de supermarkt nu ook elektronische schapkaartjes in de hele winkel. ,,Daarmee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment,” zegt Koen Naalden.

Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam heeft nu ook overal ledverlichting en de nieuwste koelinstallaties waarmee warmte terug wordt gewonnen. ,,We gebruiken geen gas. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en dat levert een forse energiebesparing op,” legt Koen Naalden uit.

Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot22:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie