Per 1 juli draagt Deborah van den Bos de sleutel van hart for her over aan medewerkster Jiska Groenewegen.
Per 1 juli draagt Deborah van den Bos de sleutel van hart for her over aan medewerkster Jiska Groenewegen. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Sportieve overdracht hart for her

10 juni 2021 om 07:34 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM In maart 2015 opende ze de deuren van haar hart for her club, maar per 1 juli 2021 draagt Deborah van den Bos de sleutel over aan medewerkster Jiska Groenewegen. ,,Met Jiska en Corina blijven er vertrouwde gezichten voor de sportsters en kan ik met een gerust hart afscheid nemen.”

Na een turbulent jaar met een verhuizing van de sportclub, twee lockdowns van in totaal ruim acht maanden zonder inkomsten en een aantal zaken die thuis de aandacht vragen, heeft Deborah van den Bos besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaresse. ,,Natuurlijk ga ik de gezelligheid en het contact met de leden wel erg missen”, zegt ze. ,,Wat hebben we in de afgelopen zes jaar veel meegemaakt met elkaar. Met een lach en een traan. Ik ben dankbaar en trots op waar hart for her Hardinxveld-Giessendam nu staat! Daarom wil ik iedereen bedanken die daar ook maar iets aan heeft bijgedragen. Door hen is hart for her dé fijne sportplek geworden waar alle vrouwen met veel plezier kunnen sporten en zich thuis voelen.”

ENTHOUSIASTE NIEUWE EIGENARESSE Gelukkig heeft Deborah een enorm enthousiaste nieuwe eigenaresse gevonden in Jiska Groenewegen. ,,Zij werkt al vanaf het begin bij de sportclub en is daarom voor de leden een bekend gezicht. Ze kent het circuit door en door en weet precies hoe ze vrouwen kan motiveren en begeleiden, om met een voldaan gevoel weer de deur uit te gaan. Vrouwen kunnen dus op dezelfde manier blijven sporten. Ook zal Corina Huisman gewoon werkzaam blijven bij hart for her Hardinxveld-Giessendam.”

We zien vriendschappen ontstaan tussen vrouwen die tegelijk sporten en erna privé afspreken

Jiska vertelt: ,,In ons circuit werk je op eigen tempo en kracht. We staan altijd klaar om je persoonlijk te begeleiden. Zo kan elke vrouw effectief en individueel sporten met de gezelligheid van een groepsles. Bij ons sporten sportieve en minder sportieve vrouwen, met of zonder volle agenda, in de leeftijd van 15 jaar tot 85 jaar, met of zonder lichamelijke klachten. We zien vriendschappen ontstaan tussen vrouwen die tegelijk sporten en erna privé afspreken. We missen nu wel de gezellige koffietafel, maar hopen deze na de versoepelingen weer snel neer te mogen zetten. Op dit moment werken we met een reserveersysteem en houden we ons aan de huidige maatregelen. Normaal gesproken kan iedereen zo binnenwandelen en in dertig minuten het hele circuit doorlopen. Ik heb er heel veel zin in om nog meer vrouwen te motiveren om te bewegen op een leuke en effectieve manier in ons veilige, hydraulische circuit.”

,,Is hart for her Hardinxveld-Giessendam misschien ook wel iets voor jou? Vraag een proefles aan via www.hartforher.nl, 06-47475834 of loop vrijblijvend binnen. Peulenstraat 180 inHardinxveld-Giessendam. Wij hebben hart voor jou!”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie