Afbeelding
Suzanne Heikoop
Advertorial

Softijs tap bij Melkveehouderij De Waal

24 juni 2021 om 07:31 Zakelijk

BOVEN-HARDINXVELD (H)eerlijk softijs van de lokale boer. Melkveehouderij De Waal opent zaterdag 26 juni een tap voor softijs, geproduceerd van melk van eigen koeien. Vooraan op het erf aan de Koningin Wilhelminalaan 137 in Boven-Hardinxveld staat een zwart huisje met de softijstap. U kunt daar vanaf zaterdag elke dag van 10.00 uur ‘s morgens tot 22.00 uur ‘s avonds een heerlijk softijsje tappen. Edwin en Tamara de Waal waren al een tijd aan het brainstormen wat ze als lokale boer konden doen voor het dorp. Ze hebben de tap aangeschaft, omdat zij het leuk vinden als andere mensen ook van hun product kunnen genieten. Nu in de vorm van softijs en in de toekomst wellicht ook nog een melktap.

De softijstap op het erf wordt bediend door de koper. Men gooit twee euro gepast geld in de automaat, vervolgens plaatst de klant een oubliehoorn in de houder en de machine draait er een flinke toef softijs op. Als er vragen zijn, is er altijd wel iemand op het terrein om deze te beantwoorden. Voor nu accepteert de automaat enkel gepast geld, het stel hoopt later ook contactloos betalen en/of een geldwisselmachine toe te kunnen voegen.”

Zaterdag is de opening van de softijstap. Tamara: ,,Tussen 10.00 uur en 15.00 uur bent u van harte welkom op het terrein aan de Koningin Wilhelminalaan 137 te Boven-Hardinxveld, om een kijkje te komen nemen op de boerderij, in de stallen en om het softijs te komen proeven.”

Ben je benieuwd naar gebeurtenissen op de boerderij? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina: Melkveehouderij de Waal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie