v.l.n.r. Chris Verschoor - Verschoor Reizen en Sven Dijksma - Daimler Buses | EvoBus Nederland
v.l.n.r. Chris Verschoor - Verschoor Reizen en Sven Dijksma - Daimler Buses | EvoBus Nederland Verschoor Reizen

Verschoor Reizen blijft aan de weg timmeren

Zakelijk Deel je nieuws

Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam viert in 2023 zijn honderdjarig bestaan en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf breidde zijn wagenpark onlangs uit met een gloednieuwe Tourismo, die eind maart werd geleverd door Daimler Buses | EvoBus. Directeur-eigenaar Chris Verschoor: “De markt trekt momenteel hard aan. Deze mooie Tourismo komt dus als geroepen!”   

Met Chris Verschoor staat de 4e generatie aan het roer van Verschoor Reizen, dat in al die jaren volop met zijn tijd is meegegaan. Bijna honderd jaar geleden werd het bedrijf opgericht door de broers Verschoor, die een busdienst begonnen. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een breed actieve touroperator, met zo’n 30 medewerkers en een wagenpark van 15 touringcars. Chris Verschoor, die het bedrijf sinds 1 januari van dit jaar heeft overgenomen van zijn ouders, vertelt: “Ik ben er trots op dat de generaties voor mij zo’n prachtig bedrijf hebben weten neer te zetten. Als touroperator kunnen klanten voor iedere soort reis bij ons terecht. Van dagtochten, bedrijfsuitjes tot en met incentives en groepsreizen: we doen het allemaal. Binnen ons bedrijfsonderdeel Verschoor Events bieden we bovendien meerdaagse vliegvakanties aan.”

Jong wagenpark

De klantenkring van het bedrijf is zeer loyaal en groeit bovendien nog steeds. Chris Verschoor: ”Dat merken we de laatste tijd volop, want het is momenteel ontzettend hard werken omdat iedereen weer wil reizen. Zo worden we overstelpt met aanvragen voor schoolreizen en andere soorten busreizen. We moeten alle zeilen bijzetten. Daarom hebben we bij de aanschaf van onze nieuwe Tourismo ook besloten om niks in te ruilen. Op dit moment kan ons wagenpark niet groot genoeg zijn.” Dat wagenpark houdt het bedrijf bewust zo jong mogelijk, vertelt de directeur-eigenaar van Verschoor Reizen. “Als bedrijf vinden wij het milieu erg belangrijk. Al onze touringcars hebben daarom Euro 6-motoren en hebben een jonge leeftijd. Oude, zwaar vervuilende bussen zul je bij ons niet aantreffen.”

advertentie