Op 27 september staat de derde open avond gepland.
Op 27 september staat de derde open avond gepland. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Advertorial

Derde open avond Agora-onderwijs in Gorinchem

Zakelijk

GORINCHEM De vakantie is voorbij, een fijne periode van rust en bezinning. Voor ons een periode waarin het enthousiasme voor Agora-onderwijs in Gorinchem alleen maar is toegenomen.

Ons onderzoek is vlak voor de vakantie afgerond. De resultaten laten zien dat er zeker interesse is in ons onderwijsconcept. Eind september ronden we de onderzoeksfase af en maken we de keuze om al dan niet door te gaan. Op 27 september staat alweer onze derde open avond gepland. We nodigen eenieder met vragen of interesse graag uit om met ons in gesprek te gaan over deze mooie onderwijsvorm. Wanneer we doorgaan met de implementatie van ons concept, zullen we in augustus 2023 starten.

AGORA IS… Op ons agora (plein) zeggen we ‘ja’ tegen de vragen en ideeën van kinderen en zoeken we naar mogelijkheden. We laten ons uitdagen en dagen elkaar uit, we genieten van verschillen en zijn nieuwsgierig. Ons agora-onderwijs biedt alle niveaus aan, is flexibel en sluit aan bij iedereen die toe is aan voortgezet onderwijs. 

VERSCHILLENDE NIVEAUS Na de tijd die je nodig hebt of wilde besteden aan deze fase op het voortgezet onderwijs sluit je deze periode af met een middelbare schooldiploma en ga je door met je ontwikkeling, richting een opleiding en een baan die bij je past. Je weet wat je wilt, wat je leuk vindt en wat je kunt. Je kiest voor het behalen van een diploma in het voortgezet Agora-onderwijs. Dat kan op verschillende niveaus. Zo’n diploma staat voor een heleboel kennis opgedaan op een wijze die bij het kind past, door samen op ontdekkingstocht te gaan.

Tot 27 september op onze derde open avondom 19.30 uur op het Junior College (Albertine Kehrerstraat 7) in Gorinchem. Het is fijn als je laat weten dat je komt via www.cvo-av.nl/agora 

Agora is voor kinderen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CVO-AV.

advertentie
advertentie