DOEN! Personeel opent donderdag 22 september de deuren van haar nieuwe pand aan de Hakgriend 5.
DOEN! Personeel opent donderdag 22 september de deuren van haar nieuwe pand aan de Hakgriend 5. DOEN! Personeel
Advertorial

DOEN! Personeel opent nieuw pand aan Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam

Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM DOEN! Personeel opent donderdag 22 september de deuren van haar nieuwe pand aan de Hakgriend 5 in Hardinxveld-Giessendam. Op die plek heeft het bedrijf meer mogelijkheden en ruimte om door te groeien.

door Marjanne Dijkstra

Eigenaar Leo van Wijngaarden vertelt: ,,We zijn elf jaar geleden gestart in de Peulenstraat. Daarna hebben we nog een tijdje aan de Spindermolen gezeten en we zijn nu doorgegroeid naar deze plek. We werken hier nu met acht personen en hebben het leuk samen. Op deze plek zitten we beter in het zicht en we hebben de dubbele oppervlakte aan ruimte. We hebben die ruimte ook echt nodig. Het fijne is dat dit ook een zelfstandige ruimte is, we delen het pand niet met een ander bedrijf. We hebben een fikse verbouwing achter de rug en veel zorg besteed aan de ruimte waar we mensen kunnen ontvangen met een bak koffie voor de intake. Het geeft ook de medewerkers een boost om weer in een fris en mooi pand te werken.”

GROEIEN Van Wijngaarden vervolgt zijn verhaal: ,,Het nieuwe pand past ook beter in de richting waar we in aan het groeien zijn: van een traditioneel uitzendbureau worden we nu steeds meer een HR-dienstverlener. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat iemand bij ons komt om een baan te zoeken en dat de juiste man of vrouw op de goede plaatst zit. Steeds vaker zijn we echter een partner voor lokale bedrijven. We denken dan mee over marketingcampagnes, over personeel en hoe zij hun recruitment beter op orde kunnen hebben. Ook kunnen we een stukje personeelsadministratie voor hen uit handen nemen.”

Donderdag 22 september opent burgemeester Dirk Heijkoop het nieuwe pand. ,,Hij komt voor ons de openingshandeling verrichten. We hebben een goede relatie met de gemeentelijke overheid. Daarna hebben we een netwerkborrel voor onze relaties met een hapje en een drankje.”

advertentie
advertentie