Afbeelding
Voedselbank Hardinxveld-Giessendam

Actie Albert Heijn voor de Voedselbank Hardinxveld groot succes

3 oktober 2021 om 07:34 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM De actie van AH, “op een lege maag kun je niet leren” is een groot succes geweest laat de Voedselbank van Hardinxveld weten. Veel klanten hebben hier gehoor aan gegeven, producten gekocht en geschonken aan de Voedselbank van Hardinxveld. ,,Hartelijk dank ervoor, ook voor de vrijwilligers die bereid waren om met deze actie hun steentje bij te dragen.”

Ook beschikt, sinds het voorjaar 2021, de Voedselbank over een eigen depot, met voldoende opslag voor alle levensmiddelen. ,,We hebben tevens de beschikking over een grote koelcel en een diepvrieskast. Hier worden alle producten opgeslagen die door winkeliers en particulieren worden geschonken en wekelijks aan onze klanten worden meegegeven.”

Wie wil doneren, kan terecht op www.voedselbankhagi.nl, onder het kopje giften staat hoe de Voedselbank te bereiken is voor giften en donaties. Ook is er nog steeds de jaarlijkse Douwe Egberts waardenpuntenactie, deze punten worden verzilverd tegen pakken koffie voor de Voedselbank. Deze kunnen worden ingeleverd op diverse inzamelpunten, dit wordt tegen die tijd nog bekend gemaakt.

advertentie
advertentie