Afbeelding
bibliotheek AanZet

Zomerprogrammering bibliotheek AanZet in Hardinxveld

4 juli 2021 om 07:55 Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM In de bibliotheek is deze zomer van alles te doen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Haal een verrassingstasje op met hierin een leuk leesboek en een knutselopdracht. En op zaterdagochtend kunnen kinderen meedoen aan spannende én leerzame workshops. Van zwerfstenen schilderen, technisch lego, energie-kriebelbeestjes, Minecraft en nog veel meer. Wel graag vooraf aanmelden.

De Stinkhond in de bieb In dit tasje zit een boekje van de Stinkhond. Wie het leuk vindt kan zelf ook een stinkhond maken, bijvoorbeeld door een hond te tekenen of knutselen met papier of andere materialen. Lever het knutselwerk voor 28 augustus in met je naam/e-mail/tel.nr en wie weet win je nog een prijsje.

Boer Boris in de bieb In dit tasje zit een boek van Boer Boris. Wie het leuk vindt kan zelf een kijkdoos maken over Boer Boris.  Lever het knutselwerk voor 28 augustus in metje naam/email/tel.nr en wie weet win je nog een prijsje.

Dummie de Mummie in de bieb In dit tasje zit een boek van Dummie de Mummie. Wie het leuk vindt kan zelf een eigen Dummie de Mummie maken met bijvoorbeeld wat wc-rollen thuis. Lever het knutselwerk voor 28 augustus in met je naam/email/tel.nr en wie weet win je nog een prijsje.

Info: www.debibliotheekaanzet.nl

advertentie
advertentie