Afbeelding
T@B
Raadspraat

T@B on tour (maar dan anders)

Column

Samen met de inwoners van Hardinxveld-Giessendam ons dorp verder brengen. Dat was mijn intentie om actief te worden in de lokale politiek en vervolgens als burgerlid van de T@B aan de slag te gaan. Alleen in tijden van Corona gaat dat er allemaal anders aan toe dan dat ik dat voor mij zag.

Als steunfractielid ben ik samen met de raadsleden van de T@B met de T@B-caravan op verschillende momenten, op verschillende locaties aanwezig geweest om in gesprek te gaan met de inwoners van Hardinxveld-Giessendam. Waardevolle gesprekken, waarbij inwoners met initiatieven, vragen en tips bij ons kwamen.

Juist de gesprekken waarbij je hoort wat er bij de inwoners speelt, te kijken hoe je kan helpen en mee kan denken over hele diverse onderwerpen wekte bij mij de interesse om burgerlid te worden.

Helaas is het door het Corona virus niet mogelijk om nu met de Caravan in ons dorp aanwezig te zijn en naar u, de inwoners van ons prachtige dorp, te luisteren. We missen de waardevolle input, de vragen en de tips om ons dorp verder te brengen.

De komende tijd hopen wij toch met u in contact te komen. We gaan met de T@B on tour wandelend het dorp door. Op zaterdagochtend zullen we tussen 9.30 en 12.00 uur rondwandelen op diverse plekken in ons dorp. We zullen via social media laten we weten waar we wandelend te vinden zijn. We hopen u tegen te komen en met u in gesprek te raken.

Daarnaast kunt u altijd contact met ons zoeken via e-mail, telefoon en social media, om ons zo te laten weten wat uw vragen en opmerkingen zijn. Wij horen namelijk heel graag welke veranderingen u wilt zien, tegen welke problemen u aanloopt en waar wij u mee kunnen helpen.

Helpt u samen met ons Hardinxveld-Giessendam te blijven ontwikkelen?

Robbert Donk
burgerlid T@B

advertentie
advertentie