Afbeelding
gemeente Hardinxveld-Giessendam
Raadspraat

Take a Chance on Me…

Column

U kent dat liedje van ABBA wel: “Take a Chance on Me …”. Met het refrein: “Who would never give up ...”. Eén van hun vrolijkste liedjes.

PHILIPPO en D66 laten in de gemeentepagina weten samen met jou kansen te willen pakken voor een aangenamer leven in ons dorp. Wij kijken positief vooruit en zullen nooit opgeven om ons doel te bereiken.

PHILIPPO en D66 laten iedereen in ons dorp vrij, en niemand vallen. Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft en rekenen af met conservatisme en moraliseren.

PHILIPPO en D66 benutten kansen, luisteren en nemen je serieus. Dat is hard nodig in ons dorp. Participatie is een vak dat niet als sluitpost met vallen en opstaan moet worden uitgevoerd maar serieus genomen moet worden.

PHILIPPO en D66 bieden jou de kans om dit samen aan te pakken. Want als je het samen doet ben je sterker en heb je meer kans op succes om je idealen te bereiken.

PHILIPPO en D66 dagen je uit om in maart op ons te stemmen, daarmee vergroot je jouw invloed op jouw kansen, samen met ons. Voor ons is het vier jaar lang stemmen, vier jaar samen kansen pakken op een aangenamer leven in ons dorp.

PHILIPPO en D66 geven je de mogelijkheid, als je progressief en sociaal liberaal bent, je bij ons team aan te sluiten en samen met jou kansen te pakken en nooit op te geven.

PHILIPPO en D66, “Take a chance on us … we will never give up”. Robert.d66hagi@gmail.com, 06-51607713. Je kan al lid worden voor 2 euro per maand: https://d66.nl/lid-worden-van-d66/

Robert Philippo, 

Fractievoorzitter Fractie PHILIPPO en lijstrekker D66

advertentie