Afbeelding
Esther Coumans

De Koperen Knop zoekt vrijwilligers

23 juni 2021 om 14:44 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Museum De Koperen Knop is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. In diverse functies is ruimte voor aanvullende ondersteuning. ,,Actief zijn in een mooi bedrijf, veel mensen ontmoeten en tegelijkertijd meehelpen om een mooi stuk cultuurhistorie in stand te houden.”

De Koperen Knop is een boeiende onderneming, die bijna helemaal wordt gerund door vrijwilligers. Elk van hen heeft eigen taken of functies en de werkzaamheden en werktijden worden in onderling overleg afgesproken. Er is op dit moment plaats voor diverse functionarissen, zowel voor de dagelijkse diensten tijdens de openingstijden (balie, informatie, toezicht en buffetdienst), als voor allerlei onderhoudswerkzaamheden. Op de website zijn enkele voorbeelden te vinden. 

Het bijzondere aan werken in De Koperen Knop is dat iedereen, in welke functie ook, gastheer of gastvrouw is. Vanuit die gedachte is dat werken heel plezierig. De contacten met het publiek zijn van zeer verschillende aard en afhankelijk van wat de bezoekers willen.

Info: directeur Alida Ambachtsheer: koperenknop@koperenknop.nl of 06-14148618.

advertentie
advertentie