Op een unieke, natuurrijke locatie kunnen bedrijven terecht om te vergaderen of voor het vieren van een bijzondere gelegenheid.
Op een unieke, natuurrijke locatie kunnen bedrijven terecht om te vergaderen of voor het vieren van een bijzondere gelegenheid. Eline Lohman
Advertorial

In de Houtzagerij in Hardinxveld-Giessendam is een locatie met karakter

17 juni 2021 om 07:34 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vergaderen en teambuilding: dat is waar In de Houtzagerij aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam voor staat. Op een unieke, natuurrijke locatie aan de rivier de Merwede kunnen bedrijven terecht om te vergaderen, elkaar te ontmoeten, of voor het vieren van een bijzondere gelegenheid.

door Eline Lohman

In september 2019 werden de deuren van dit sfeervolle pand met vergaderruimtes boven de bestaande houtzagerij geopend. Rondom de locatie vind je een typisch Hollands landschap met grienden die lopen tot aan de rivier. Op dit buitenterrein van 4,5 ha zijn er veel mogelijkheden voor een wandeling of een teambuilding activiteit. In de betere maanden is er zelfs een mogelijkheid om buiten te vergaderen. Op een prachtige plek aan de rivier staat een half open tent die is ingericht met verschillende leuke zitjes. De voordelen van buiten met het gemak van binnen.

De plek waar ik al mijn hele leven woon, kan nu eindelijk gedeeld worden met de rest van Nederland

Ook al kon er een tijd niets door corona, vanaf nu wordt er weer flink tegenaan gegaan met vergaderen en teambuilding, vertelt Rosalie, die met haar passie voor hout, mensen en ondernemen In de Houtzagerij begonnen is. ,,De plek waar ik al mijn hele leven woon, kan nu eindelijk gedeeld worden met de rest van Nederland. Ik wil hiermee een unieke locatie bieden voor een vergadering of teambuilding. Hoe het de afgelopen tijd voor ons geweest is? Wij geloven dat onze klanten meer dan ooit de meerwaarde van onze vergaderlocatie hebben ervaren. Na maanden van thuiswerken en collega’s digitaal ontmoeten, werd een vergadering In de Houtzagerij een hoogtepunt. Kwartiers 2 biedt met 120m2 veel werk- en beweegruimte en is daarnaast voorzien van daglicht en ventilatie. Het hart van de locatie, de ontmoetingsruimte fungeert als een soort grote huiskamer. Hier worden gesprekken gevoerd, bellen mensen in voor een Teams- of Zoom-meeting, halen ze een frisse neus op het buitenterras of genieten ze van het weidse uitzicht over de rivier. Het waren deze momenten die mijn visie over In de Houtzagerij alleen maar versterkte.”

Die visie richt zich ook op lokaal ondernemen. Niet alleen door het ontvangen van bedrijven uit de regio, maar ook door leveranciers uit de buurt te betrekken. Zo worden de lunches en de diners aangeleverd door de Hardinxveldse slager Bart Adriaanse en is het eigen bierlabel van In de Houtzagerij ook lokaal ingekocht.

Rosalie heeft genoeg ideeën voor de toekomst ,,Wij hopen met nog veel meer mensen deze bijzondere plek te mogen delen en gaan ondertussen lekker verder met plannen maken! Want er liggen kansen, juist in deze tijd. Zo gaan we bijvoorbeeld uitbreiden met een tweede buitenlocatie voor een vergadering of bijeenkomst tussen het groen en aan het water. Want wat is er fijner dan elkaar ontmoeten in de buitenlucht? Ook zullen onze teambuilding-activiteiten de komende tijd weer vaker worden ingezet. We zien dat er hier veel behoefte aan is, omdat teamsessies lang zijn uitgesteld.”

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in- en rondom de Houtzagerij? Binnenkort komt de eerste nieuwsbrief uit. Inschrijven: www.indehoutzagerij.nl/nieuwsbrief..
In de Houtzagerij, Rivierdijk 31, Hardinxveld-Giessendam, www.indehoutzagerij.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie