Afbeelding
JOUW Communicatie
Video

Leerlingen Calvijn ruimen twee dagen zwerfafval op

17 september 2021 om 12:45 Natuur en milieu

HARDINXVELD-GIESSENDAM De leerlingen van de Calvijn hebben al een start gemaakt met World Clean Up Day. Tijdens deze wereldwijde opruimactie op zaterdag 18 september geven ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel is om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Ook Buurttoezicht Hardinxveld-Giessendam doet hier morgen aan mee. Net als de MacDonalds Hardinxveld-Giessendam, Gemeente Hardinxveld-Giessendam en Hardinxveld voor Duurzaamheid.

Donderdagochtend hadden leerlingen van de Calvijn geen les op school, maar hebben ze in het kader van World Clean Up Day bij de MacDonalds en omgeving zwerfvuil opgeruimd. Wethouder Theo Boerman was hier ook bij aanwezig en heeft de leerlingen toegesproken. Bekijk hieronder de video van een paar leerlingen die wat zwerfvuil hebben opgeruimd. (Tekst gaat verder onder de video)

Vandaag, vrijdag 17 september, was wethouder Theo Boerman in de ochtend aanwezig op de Calvijn. Hier sprak hij de leerlingen toe over de World Clean Up Day. Daarna gingen de leerlingen aan de slag met een grote schoonmaakbeurt van onder andere de aula. 

Later volgt een uitgebreider verslag van deze twee dagen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie