Unieke appartementen met een fenomenaal uitzicht in De IJzergieterij.
Unieke appartementen met een fenomenaal uitzicht in De IJzergieterij. Gebroeders Blokland
Advertorial

Unieke appartementen met een fenomenaal uitzicht in De IJzergieterij

7 juli 2021 om 15:27 Wonen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op een van de mooiste plekken in de regio verrijst straks een prachtige nieuwe woonwijk. Langs de rivier De Merwede wordt het nieuwbouwproject ‘De IJzergieterij’ gerealiseerd. Vroeger was dit een industriegebied waar onder andere een ijzergieterij stond, waar het ijzer in mallen werd gegoten werd.

De architectuur Het oude industriële karakter van de locatie wordt vertaald naar een stoere architectuur. Dit zie je terug in de vorm en robuustheid van de gebouwen, het gebruikte staal en de toegepaste steen. Wie door de moderne uitstraling van het project heen kijkt, ziet en voelt in De IJzergieterij een stuk historisch industrieel erfgoed. Dat maakt wonen hier anders. Dit is niet een wijk die is bedacht in een industriële stijl, dit is een wijk die is gebouwd op de grondvesten van haar locatie. De IJzergieterij verbindt Hardinxveld- Giessendam opnieuw met de rivier waar zij haar oorsprong vindt.

SKYLINE De drie appartementengebouwen aan de rivier, vormen de trotse skyline van het project. Op de voorgrond zie je de dijk met het fiets- en wandelpad langs de Merwede en direct aangrenzend verrijzen de appartementen verdeeld over drie gebouwen: Waterfront West, Midden en Oost. Daarachter liggen de gezinswoningen en startersappartementen. Het uitzicht vanuit de Waterfront appartementen is fenomenaal!

In De IJzergieterij heb je echt alle keus! Door de slimme indelingen en het gevarieerde gevelontwerp is ieder appartement uniek. Heerlijk ruim, licht en voorzien van alle luxe en eigentijds comfort. 

Er is daardoor altijd een appartement dat bij je past. Benieuwd naar de woningtypes en hoe deze er van binnen uitzien? Kijk dan op www.deijzergieterij.nl waar elk woningtype aanklikbaar is. Daar zijn de plattegronden, bouwopties en uitzichten te bekijken. De appartementen zijn al heel compleet met keuken én badkamer en bieden ook nog veel ruimte voor individuele woonwensen. Je kunt met de woningconfigurator je eigen appartement samenstellen en verder uitbreiden met allerlei opties die je woongenot vergroten. 

Het wonen in de Waterfront appartementen biedt overigens nog meer voordelen. Zo heeft ieder appartement tenminste één parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw. Dat betekent nooit meer zoeken naar een parkeerplek, of autoruiten krabben, om maar iets te noemen. Tevens hebben we in het gebouw een digitale conciërge. Daardoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk en veilig pakketjes op een afgesloten plek in het gebouw laten bezorgen.

Inschrijven
Wil je nog meer weten over het wonen in De IJzergieterij, dan kun je een afspraak maken met het makelaarsteam bestaande uit Thekla Trouw van Gebroeders Blokland, Kees Kooyman of Julie van den Bout van Kooyman Eigen Huis. Thekla is bereikbaar via 085 - 06 63 199 of thekla@deijzergieterij.nl en Kees Kooyman en Julie van den Bout via 0184 - 49 94 44 of e-mail sliedrecht@kooyman.com. Heb je al concrete interesse? Schrijf je dan in op www.deijzergieterij.nl. De inschrijving sluit 13 juli.

advertentie
advertentie