Piet & Hendra en zoons Jacco & John.
Piet & Hendra en zoons Jacco & John. Autoservice P. van der Linden B.V.

Gezicht van de Zaak: Piet en Hendra van der Linden

18 november 2022 om 12:11 Zakelijk

Of het nu om een winkel gaat of een bedrijf in een kantoorpand, iedere onderneming heeft wel een boegbeeld. Zo iemand waarvan iedereen weet: die hoort bij dát bedrijf. Zo’n bekende Sliedrechter of Hardinxvelder – want dat zijn het – mag je met recht ‘het gezicht van de zaak’ noemen. In deze rubriek komt zo iemand aan bod. Dit keer zijn dat Piet en Hendra van der Linden van Autoservice P. van der Linden B.V. aan de Prisma 2 in Sliedrecht.

Wat is jullie favoriete plek in Sliedrecht? ,,We vinden allebei de haven de meest fijne plek van Sliedrecht.”

Als jullie nog eens ander werk zouden moeten doen, wat zou dat zijn? ,,Piet zou graag werken bij de ANWB en Hendra zou graag werken als rijlesinstructeur.”

Wat is jullie favoriete auto? ,,Voor Piet is dat de Kia Stinger en de favoriete auto van Hendra is de Kia Sportage.”

Hoe ziet jullie droomvakantie er uit? ,,Piet houdt van zon, zee en strand en Hendra houdt van zon en sportieve activiteiten.”

Waar mogen ze jullie voor wakker maken? ,,Piet mag voor ijs worden wakker gemaakt en Hendra wil wel wakker worden voor pasta.”

Aan wie zouden jullie nog wel eens een auto willen verkopen? ,,Piet aan koning Willem-Alexander, het lijkt hem superleuk een Kia te verkopen aan de koning, en Hendra aan Rinke van Keimpema, de directeur van Volkswagen Nederland, dat lijkt haar heel gaaf.”

Hendra.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie