Afbeelding
Vogelshow 2019

Vogelshow Hardinxveld-Giessendam van Vogelvereniging Vogelvreugd

15 november 2022 om 07:47 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na twee jaar geen vogelshow hebben kunnen organiseren is Vogelvereniging Vogelvreugd dit jaar weer vol enthousiasme gestart om een nog mooiere vogelshow te organiseren. Veertig inzenders gaan er voor zorgen dat er meer dan 430 vogels te zien zijn. Al weken zijn vrijwilligers actief om te zorgen dat alles tijdens de tentoonstellingsweek goed gaat verlopen. In de week voor de show is er in heel Hardinxveld-Giessendam al huis-aan-huis de vogelkrant verspreid waar diverse interviews met vogelliefhebbers te lezen zijn. 

Afgelopen zaterdag is een container vol materialen geladen om naar de tentoonstellingslocatie te brengen. Op dinsdag en woensdag voor de show wordt er door een flinke groep vrijwilligers de zaal ingericht voor de tentoonstelling. Dit jaar zullen er als extra een achttal fraai ingerichte volières en een zestal vitrines zijn opgesteld. In deze volières en vitrines zijn echt bijzonder mooie vogels in te zien. Op donderdag worden de vogels gekeurd door een keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Tijdens de openingstijden van de show lopen er altijd leden van de vereniging rond die altijd bereid zijn om vragen te beantwoorden.

RAD VAN AVONTUUR Tijdens de openingstijden van de show draait er ook regelmatig (’s avonds en zaterdagmiddag) een rad van avontuur. Daarnaast zijn er dit jaar ook loten te koop voor de zogenaamde “grote” verloting waar prachtige prijzen zijn te winnen.

De vogelshow vindt plaats in De Parel (Zaal D) aan de Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam. De show is te bezoeken op donderdag 17 november van 19:30 tot 22:00 uur, vrijdag 18 november van 10:00 tot 22:00 uur en zaterdag 19 november van 10:00 tot 17:00 uur. De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Toegang is gratis.

Info: www.vvvogelvreugd.nl, info@vvvogelvreugd.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie