Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Robert Philippo lijsttrekker D66 Hardinxveld-Giessendam

22 juni 2021 om 09:12 Politiek

HARDINXVELD-GIESSENDAM D66 Hardinxveld-Giessendam heeft unaniem Robert Philippo tot lijsttrekker gekozen. Robert Philippo is geen onbekende, hij opereert al met zijn Fractie PHILIPPO al doorpakkend met D66 in de lokale politiek. Robert gaat door als lijstrekker voor D66 naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Philippo ziet het als een enorme uitdaging om een progressief lokaal geluid te laten horen. ,,Dit geluid kennen wij lokaal nog niet. Er zijn genoeg dorpsgenoten die anders willen maar de kans niet krijgen. Dat hebben wij door gesprekken en de stemmen van de Tweede Kamerverkiezingen in ons dorp geleerd.”

Hij vervolgt: ,,Wij zullen onze progressieve koers vooral uitzetten op burgerparticipatie, inwoners daar doe je het voor en zij kunnen ons enorm voeden met hun kennis en kunde. Wij gaan voor een gezonde leefomgeving dat alle bestuurselementen zal beïnvloeden, elk besluit afwegen tegen milieu & natuur. Onze maatschappij kent een rijk verenigingsleven, dat koesteren en stimuleren wij. Onze ondernemers bepalen de economie en de werkgelegenheid van ons dorp, daar zullen wij goed naar luisteren. Onderwijs bepaalt de toekomst van ons nageslacht en dat moeten wij alle kansen bieden.”

Ook samen met Robert en D66 flink doorpakken naar een progressiever dorp? Neem dan contact op met Robert, robertpaktdoor@gmail.com, 06-51607713, https://hardinxveld-giessendam.d66.nl/, Facebook: Groep Fractie Philippo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie