,,We hopen dat onze dorpsgenoten dit jaar hun kerstcadeautjes bij de lokale ondernemers aanschaffen."
,,We hopen dat onze dorpsgenoten dit jaar hun kerstcadeautjes bij de lokale ondernemers aanschaffen." Suzanne Heikoop

Koop je kerstcadeaus lokaal: Nieuwe geuren bij Parfumerie-Drogisterij Ouwerkerk

10 december 2020 om 07:49 Zakelijk

H’VELD-G’DAM Het is een rare tijd voor iedereen. Zo ook voor de lokale ondernemers, waarvan sommigen een topjaar draaien en anderen op een houtje moeten bijten. Jeroen Ouwerkerk van Parfumerie-Drogisterij Ouwerkerk vreest dat een deel van de lokale ondernemers flinke klappen gaat krijgen en roept daarom op om de kerstinkopen lokaal te doen.

,,Dit jaar is maar raar, met het virus dat over de wereld gaat”, stelt Jeroen Ouwerkerk, die achterin de winkel wat dingen rechtzet, terwijl hij op klanten staat te wachten. De winkel is mooi versierd in kerstsfeer en heeft doorzichtige zeilen bij de balie hangen. ,,We hebben flink wat maatregelen getroffen om de winkel en de salon een veilige plek voor iedereen te houden. Toch verwelkomen wij helaas nog steeds minder klanten. Veel inkopen worden, vanwege corona, online gedaan. Dat is niet nodig, we doen er alles aan om onze klanten veilig te kunnen ontvangen. Ook in de kapsalon en schoonheidssalon zijn extra maatregelen getroffen om aan het werk te kunnen blijven. Op de stoel levert dat voor de klant geen belemmeringen op. We heten iedereen van harte welkom voor een behandeling of (kerst)inkopen!”

NIEUWE GEUREN In de parfumerie heeft Ouwerkerk een aantal nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd. Jeroen haalt een glitterstolp tevoorschijn. ,,Voor de dames hebben we een special edition van Scandal van Jean Paul Gaultier, die dit jaar in een stolp met gouden glitters zit. Die is heel leuk om te geven met de feestdagen! Hetzelfde merk heeft nu ook een eau de parfum van hun bekende herengeur ‘Le Male’. Versace, Escada, Oscar de la Renta en Rochas hebben ook nieuwe, verrassende geuren geleverd. Het voordeel van de fysieke winkel is dat je de geuren kan ruiken voordat je ze aanschaft. Nu is de kans dat we met de kerst nog niet met grotere gezelschappen bij elkaar mogen komen. Dan is het extra leuk om elkaar toch te verrassen met een cadeautje en te laten weten dat je aan de ander denkt. Als extraatje geven we, tussen sinterklaas en kerstmis, een leuk extraatje bij iedere aankoop.”

Naast parfum en de kap- en schoonheidssalon, kan men bij Ouwerkerk terecht voor alles wat men in een drogisterij mag verwachten. ,,We hebben een ruime voorraad van diverse en exclusieve producten, oudhollandse snoepjes, thee en kruiden. Daarbij bieden we eerlijk advies. Als we iets niet hebben, staat het gewenste product de volgende dag klaar in de winkel. Soms komt er wel eens een klant binnen, die al dagen stad en land afzoekt naar een bepaald product, wat wij gewoon in eigen dorp hebben staan. We hopen dat onze dorpsgenoten dit jaar hun kerstcadeautjes bij de lokale ondernemers aanschaffen. Voor de mensen die geen tijd hebben voor een rondje winkelstraat of het toch niet goed aandurven, zijn we aangesloten bij webwinkel bewustwinkelen.nl, die via lokale ondernemers levert. Zo koopt men met de technieken van nu, maar de service en kwaliteit van vroeger.”

Peulenstraat 235 te Hardinxveld, 0184 614 213, bewustwinkelen.nl

advertentie
advertentie